Oost-Amerika met de trein

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Je bezoekt in 10 dagen de belangrijkste steden van de oostkust: Washington, Philadelphia, Boston en New York City. Zo doe je in een mum van tijd talrijke indrukken op van de American way of life! En je hoeft je geen zorgen te maken omtrent autorijden in een onbekend land: je reist per comfortabele Amtrak-trein van stad tot stad.
 

Jouw reisschema

Dag 1

Washington

Bij aankomst op de luchthaven word je met een gedeelde transfer (samen met andere personen) naar je hotel gebracht. Eenmaal ingecheckt, kan je meteen op verkenning. In deze boeiende stad is er voor iedereen wel een museum, alle interesses komen aan bod. Goed om te weten: de belangrijke Smithsonian musea zijn gratis toegankelijk.

Dag 2

Washington

Je hebt een hele dag de tijd om de stad te verkennen. Wat dacht je van een bezoek aan het Capitool, waar de senaat en het Huis van Afgevaardigden zetelen? Het begeleide bezoek is gratis, maar reserveren is noodzakelijk via www.visitthecapitol.gov. Een excursie per fiets langs de vele memorials en monumenten geeft je snel een algemeen beeld van de stad.

Dag 3

Washington - Philadelphia

Na 2 uur treinen, bereik je de bakermat van de Amerikaanse geschiedenis. In Philadelphia, ‘Philly’ in de volksmond, werd de Declaration of Independence getekend in 1776. Tot 1800 was dit de hoofdstad van de Verenigde Staten. Begin je historische tocht bij het bezoekerscentrum op 6th and Market Street. Daarna kan je een bezoekje brengen aan Independence Hall, Liberty Bell, het Franklin Institute en het Philadelphia Museum of Art.

Dag 4

Philadelphia

Er zijn in Philadelphia veel belangrijke musea met verschillende thema's als geschiedenis en kunst. Shoppen is er ook interessant: je kan er belastingsvrij winkelen in King of Prussia Mall en in Rittenhouse Row. Bezoek aan de rand van de stad Fairmount Park, één van de grootste stadsparken van het land. 's Avonds kan je misschien een match bijwonen van het enorm populaire honkbalteam, de Philadelphia Phillies.

Dag 5

Philadelphia - New York

Een treinreis van 1u30 brengt je naar de wereldstad New York. Je verblijft 2 volle in New York, zodat je The Big Apple in alle vrijheid aan je eigen ritme kan verkennen. Onze tips? Een bezoek aan Ground Zero en Central Park, een rondvaart op de Hudsonrivier, en niet te missen: het machtige uitzicht over de stad vanaf het Rockefeller Center of de Empire State Building. Reserveer de nodige tickets alvast voor je vertrek, dat is dan weer een zorg minder.

Dag 6 tot 7

New York

De verscheidenheid van New York City is oneindig, de vele buurten hebben elk hun eigen identiteit en zullen je beeld van de stad telkens veranderen. 

Dag 8

New York - Boston

De laatste treinrit neemt ca. 4 uur in beslag en brengt je naar Boston. Deze eerste namiddag kan je in eerste instantie een wandeling maken langs The Freedom Trail, een 4 km lange route door de oude stad. De route start aan het informatiebureau in Boston Common, en loopt langs 16 sites die hebben bijgedragen in de vrijheidsstrijd van de Verenigde Staten.

Dag 9

Boston

De laatste dag van je rondreis breng je door in Boston. De victoriaanse brownstone gebouwen in Newbury Street, de gerenommeerde Harvard University aan Harvard Square en een bezoek aan Quincy Market zijn slechts enkele suggesties. Je kan de reis in stijl afsluiten met een concert van het wereldvermaarde Boston Symphony Orchestra in de Symphony Hall.

Dag 10

Boston

Einde van de rondreis of verlenging. Afhankelijk van je vluchttijden wordt in de voor- of namiddag een gedeelde transfer voorzien van je hotel naar de luchthaven van Boston.
Transeurope, East Coast Higlights, brochure New York
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1165

per persoon, exclusief vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • 9 overnachtingen
 • Ontbijt in bepaalde hotels (zie 'meer info)
 • Transfer in Washington luchthaven-hotel bij aankomst (dag 1) en in Boston hotelluchthaven bij vertrek (dag 10)
 • Amtrak-treinticket Washington-Philadelphia, Philadelphia-New York, New York-Boston
 • ·Internationale vluchten
 • Overige transfers
 • Verzekering
 • Maaltijden en dranken
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Optionele excursies
 • Fooien en bagageafhandeling
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.