Mayacultuur en tropische stranden

Jasper

Door Jasper

29/05/2019

Deel dit artikel

Na aakomst op de luchthaven van Cancun was direct de regio van Costa Mujeres aan de beurt. Een regio met nieuwe hotels en mooie stranden. Zelf logeerde ik in het hotel Riu Palace Costa Mujeres. Een hotel dat zeker aan te raden is voor koppels die houden van rust. Voor families is het nabijgelegen hotel Riu Dunamar zeker en vast aan te bevelen. Een gezonde mix van rust en animatie maakt dit een ideale gezinsvakantie. 

De regio is voornamelijk voor rustzoekers. Enkele excursies die van hieruit kunnen gedaan worden zijn een boottrip naar Isla Contoy en Isla Mujeres.  

Wanneer je aankomt op Isla Contoy lijkt het alsof je je waant in het aards paradijs. Prachtige witte stranden met palmbomen en bijzonder weinig toeristen. Dit in tegenstelling tot Isla Mujeres, waar het dan weer veel drukker is. Leuke straatjes om langs te kuieren of neem een golfkarretje om je te verplaatsen. 

Om Cancun te bereiken vliegt u met de Boeing 787 Dreamliner van TUI in alle comfort. Zeker aan te raden zijn de plaatsen in Economy Plus, voorzien van extra beenruimte. Wilt u nog wat meer luxe, opteer dan voor Vip Selection waarbij u wordt vertroeteld met allerlei extra's en een overheerlijk menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). 

Isabel helpt je graag verder
Isabel helpt je graag verder

Isabel helpt je graag verder

Selectair Bornem Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Boomstraat 54
2880 Bornem