Mayacultuur en tropische stranden

Jasper De Saeger
Travel Agent

Na aakomst op de luchthaven van Cancun was direct de regio van Costa Mujeres aan de beurt. Een regio met nieuwe hotels en mooie stranden. Zelf logeerde ik in het hotel Riu Palace Costa Mujeres. Een hotel dat zeker aan te raden is voor koppels die houden van rust. Voor families is het nabijgelegen hotel Riu Dunamar zeker en vast aan te bevelen. Een gezonde mix van rust en animatie maakt dit een ideale gezinsvakantie. 

De regio is voornamelijk voor rustzoekers. Enkele excursies die van hieruit kunnen gedaan worden zijn een boottrip naar Isla Contoy en Isla Mujeres.  

Wanneer je aankomt op Isla Contoy lijkt het alsof je je waant in het aards paradijs. Prachtige witte stranden met palmbomen en bijzonder weinig toeristen. Dit in tegenstelling tot Isla Mujeres, waar het dan weer veel drukker is. Leuke straatjes om langs te kuieren of neem een golfkarretje om je te verplaatsen. 

Om Cancun te bereiken vliegt u met de Boeing 787 Dreamliner van TUI in alle comfort. Zeker aan te raden zijn de plaatsen in Economy Plus, voorzien van extra beenruimte. Wilt u nog wat meer luxe, opteer dan voor Vip Selection waarbij u wordt vertroeteld met allerlei extra's en een overheerlijk menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). 

Jasper De Saeger
Jasper De Saeger
Travel Agent

Plaats je reactie

Reacties ({{ comments.length }})

{{blogComment.comment}}
door {{blogComment.commentUserName}} op {{blogComment.commentDate | date:'dd-MM-yyyy HH:mm:ss'}}

Jouw reactie werd toegevoegd.

Stuur nog een vraag
Wij respecteren je privacy. Je mailadres wordt niet gepubliceerd bij je reactie, en ook niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden. verzenden

Volgende velden zijn niet juist ingevuld:

  • Naam is verplicht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je jouw antwoord graag ontvangt
  • Je dient een bericht op te geven

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.